Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Dragulski Adam Królikowski Michal2212 Agnieszka Mazurek (23553 niezalogowanych)
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
sylwiunia napisał:
Dzięki za pomoc sprawdzę jeszcze grzałkę.Moze rzeczywiście jest do wymiany...ale od czego tu zacząc jeśli naprawde grzała jest do wymiany to ciekawe gdzie moge taką dostac?...może Biltema?Ale jaja z tą zmywarą.Chyba lepiej kupic drugą poszukam jeszcze na mn może znajdę jakąś złotą rączke wielkie dzięki
Jeśli to grzałka, to może będziesz mogła zamówić w sklepie. Biltema raczej nie będzie miała tego w asortymencie. Popróbuj znaleźć kogoś kto sprawdzi i stwierdzi, czy grzałka na pewno padła. Może to tylko wina luźnego połączenia kabla zasilającego grzałkę? A może się okazać że wymiana, to nie będzie aż taki duży koszt (sporo mniejszy od kupna nowej)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Sylwia B.
(sylwka)
Wiking
Dzięki za pomoc.Tak zrobie.Moze rzeczywiście to nie jest jakaś poważna sprawa i warto najpierw tam zajrzec zanim zdecyduje sie na kupno. Pozdrawiam i zycze milego dzionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
a ja zmywarki nie mam i jakoś sobie dobrze radzę i z tym żyję
nie mniej, życzę udanego naprawienia żeby to cudo pełnić mogło swoją funkcję nadal i żeby koszty związane z naprawą nie były kosmiczne
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
magdalena_d84 napisał:
a ja zmywarki nie mam i jakoś sobie dobrze radzę i z tym żyję
nie mniej, życzę udanego naprawienia żeby to cudo pełnić mogło swoją funkcję nadal i żeby koszty związane z naprawą nie były kosmiczne
pozdrawiam

Nie mieć , a mieć i używać to cudo (które może się popsuć i doprowadzić katastrofy domowej) Całkiem dwie odrębne rzeczy, też kiedyś nie miałem i żyłem, jednak wiem co się dzieje jak takowe urządzenie umrze....... ARMAGEDON
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...to chyba juz pojde,pozmywac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
panladny napisał:
...to chyba juz pojde,pozmywac

panladny co się zmywania nie boi ja mam już to za sobą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
wcale sie nie boje,bo zawsze mam tyle samo do zmywania!

a poza tym zmywanie,to jedna z moich pasji.druga to sprzatanie (szczegolnie na mokro!)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Z relacji naszej nauczycielki(maz filolog tak dla usprawiedliwienia dalszej opowiesci): W lazience w domu ukrecila sie szklana czesc zwyczajnej zarowki przy probie wymiany na nowa.Brak kombinerek i syna w domu zmusil nasza pania do wezwania elektryka. Rachunek:
-dojazd 350 koron w jedna strone
-zarowka 120 koron(cena z narzutem chyba)
-robocizna 400 koron(1 time nie ma mniejszej stawki)
-wypisanie rachunku 20 koron.
Podane kwoty sa przyblizone bo niepamietam dokladnych-troszke czasu minelo od tej opowiesci.
Usligi to chyba najdrozsza z mozliwych dziedzin tutaj wiec nie polecam wzywania Norsk Elektrik Specjalisty.
PANOWIE KOBIETA POTRZEBUJE POMOCY!!!! GDZIE SA CI WSZYSCY W TYCH WSPANIALYCH BMW I ZNAJACY SIE NA WSZYSTKIM SPECJALISCI!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
krolestwo za konia napisał:
Z relacji naszej nauczycielki(maz filolog tak dla usprawiedliwienia dalszej opowiesci): W lazience w domu ukrecila sie szklana czesc zwyczajnej zarowki przy probie wymiany na nowa.Brak kombinerek i syna w domu zmusil nasza pania do wezwania elektryka. Rachunek:
-dojazd 350 koron w jedna strone
-zarowka 120 koron(cena z narzutem chyba)
-robocizna 400 koron(1 time nie ma mniejszej stawki)
-wypisanie rachunku 20 koron.
Podane kwoty sa przyblizone bo niepamietam dokladnych-troszke czasu minelo od tej opowiesci.
Usligi to chyba najdrozsza z mozliwych dziedzin tutaj wiec nie polecam wzywania Norsk Elektrik Specjalisty.
PANOWIE KOBIETA POTRZEBUJE POMOCY!!!! GDZIE SA CI WSZYSCY W TYCH WSPANIALYCH BMW I ZNAJACY SIE NA WSZYSTKIM SPECJALISCI!!!!

Pisząc to nie miałem oczywiście na myśli, norweskiego elektryka. Mam nadzieję, że dziewczyna znajdzie jakiegoś polskiego fachowca mieszkającego w pobliżu. I wyratuje ją z opresji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Sylwia B.
(sylwka)
Wiking
nie chodzi mi tu o to,ze zmywarka jest mi niezbedna i bez niej to gine.Rzadko kiedy z niej korzystam.Moze ,ze jest jakas imprezka czy cos ale w meblach mam wnękę na zmywarke,więc głupio by kuchnia wyglądała z dziurą a zepsutej nie chce bo to bez sensu pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok